Yleinen lorvikatarri on taas iskenyt. Tässä meni jo monta viikkoa, kun tuli siivottua melko ahkerasti, leivontainspiraatio iski pari kertaa viikossa ja fiilis oli hyvä, mutta nyt ei taas huvittaisi tehdä oikein mitään. Mahtaakohan hemoglobiini olla taas laskussa vai onko vaan "sellainen kausi"? Täytyy koittaa keksiä itselle jotain menoa, jotta tuo likka saisi olla välillä kahdestaan isänsä kanssa ja minä vähän omaa aikaa. Eilen sain lähdettyä naapurin rouvan kanssa kävelylle ja teki kyllä hyvää. Ylämäissä joutuu vähän hidastelemaan, kun muuten alkaa tuntua mahassa turhan jännältä, mutta muuten innostuin taas lenkkeilystä. Sykkeetkin pysyi yllättävän alhaalla vaikka yleensä ne nousee melko helposti korkealle. Tein lenkin jälkeen jopa vähän kotijumppaa ja nyt on vatsalihakset ja takareidet hellänä. Aloin jo suunnitella, että alkaisin käymään salilla, kunhan vauva on syntynyt ja kroppa on taas treenikunnossa. Jos sitä olisi oikein oikein reipas sitten ja saisi käytyä salilla pyörällä...noh...ainahan sitä voi haaveilla....

Lorvikatarrista huolimatta olen saanut jonkin verran neulottua tunikaa. Takakappale on valmis ja aloitin tänään etukappaleen. Aikaansaannokseni näyttää tällä hetkellä tältä:

WP_000049-normal.jpg


Olen viime kuukausina myös työstänyt vähän villasukkia varastoon joulua ja tulevia vauvoja odottamaan:

WP_000050-normal.jpg


Vielä pitäisi ainakin yhdet lasten sukat tehdä ja lisäksi pari pöllöä. Olen tehnyt yhden pöllön synttärilahjaksi ja minulla ei valitettavasti ole kuvaa siitä, mutta se on sellainen pötkylä jolla on silmät ja nokka ja joka täytetään kuivatuilla herneillä. Sain idean tehdä pöllön jämälangasta ja päädyin lisäämään sen kummitytön lahjapussiin, kun se sattui valmistumaan juuri sopivasti. Pöllö tuntui olevan pidetty, joten täytynee tehdä pari lisää. Koitan laittaa tänne kuvan, kunhan saan joskus sellaisen valmiiksi.