Voi, voi. Muhun on iskenyt kauhea makeanhimo. Joka päivä tekis mieli syödä karkkia ja viime viikolla sitä tulikin vedettyä ihan kahmalokaupalla. Olen koittanut himmailla painon nousua tämän raskauden aikana, koska tuli todettua edellisestä raskaudesta, että ne ylimääräiset kilot saa kyllä tiputtaa ihan työllä ja vaivalla. Ei tipu pelkällä imettämisellä paino ainakaan meikäläisellä. Tosin ruokailutottumukset ovat nykyisin terveemmällä pohjalla kuin aiemmin...tuota herkuttelua lukuunottamatta. Viime viikon korvapuusteista onneksi suurin osa meni pakkaseen, vaikka tulihan niitä pari syötyä. Kutsuin meinaan naapurin kahvilla käymään, kun eihän siitä vieraasta, jonka piti tulla, kuulunutkaan sitten mitään. Tällaisia niistä pullista tuli:

WP_000069-normal.jpg

Nyt koitan alkaa vähän vieroittaa itseäni karkista ja karkit on pannssa nyt alkuun ainakin joka toinen päivä...Ja oikeasti, jos joku ehdottaa, että kyllähän sitä voi raskauden aikana herkutella, niin ehkä sellaiset ihmiset, joilla se pysyy jotenkin hanskassa voivat niin tehdäkin. Meikäläiseltä kun katoaa kontrolli, niin se meneekin sitten ihan överiksi.

Pyörähdin tänään neuvolassakin. Kaikki oli hyvin. Painoa tosin tullut vähän liikaa niiden herkuttelujen vuoksi. Mutta täti ei pitänyt pahanä, kun viime kerralla oli tullut vähemmän painoa. Hemppakin oli lähtenyt nousuun, joten lisärautaa tuskin tarvitaan tällä kertaa. Vauva oli pää alaspäin ja toivottavasti pysyykin synnytykseen saakka. Laskettuun aikaankin on enää vajaa 10 viikkoa. Niin se aika vierähtää. Nyt saakin rampata neuvolassa sitten 2 viikon välein. Mukavahan siellä on käydä, kun on mukava neuvolan täti.

Olen saanut vähän käsitöitäkin tehtyä. Sain viikonloppuna tytön säärystimet valmiiksi:

WP_000077-normal.jpg

Taidan koittaa tehdä pöllön tuosta lopusta langasta, jos se vaan riittää... Aloitin myös kummitytön vaaleanpunaisia sukkia. Oli hieman haastavaa saada tyttöä leikin lomasta valitsemaan mieluista langan väriä. Ajattelin, että olisi saatu ihan yhdessä katsella värejä, mutta eihän tuo malttanut. Lopulta näytin kotona olevia lankakeriä ja halusi yksiväriset vaaleanpunaiset sukat. Ekan sukan varsi alkaa olla kohta valmis:

WP_000080-normal.jpg

Sain muuten pitkästä aikaa buzzadoriltakin ilmoituksen, että pääsen mukaan kampanjaan. Yleensä minua ei huolita kampanjoihin mukaan, mutta nyt tulossa olisi Nutrician Muksu marjakiisseleitä testattavaksi. Saas nähdä kuinka tytölle maistuu.