Hitto vie nuo miehen iltavuoroviikot on tylsiä. Jotenkin sitä ei saa aikaiseksi niin paljon kuin aamuvuoroviikoilla. Lenkit on ensimmäinen, jotka tuppaa jäämään väliin iltavuoroviikoilla, kun sinne lenkille pitäisi lähteä heti aamulla. On kivempaa hoitaa aamupäivällä kotiaskareita ja ulkoilla tytön kanssa ja sitten illalla lenkkeillä ja touhuta omia. En vaan osaa olla tekemättä totuttuja aamupuuhia ja painua lenkille niiden sijaan. Onneksi ensi viikolla on taas aamuvuoro.

Sain muuten tänään buzzadorilta Muksun kiisseleitä paketin. Pitihän sitä heti avata ensimmäinen purkki ja laittaa likan iltapuuron joukkoon. Se upposi, niin kuin puurot yleensä viime aikoina; melko huonosti. Täytynee tarjota aamulla pelkkää kiisseliä ja leipää ja unohtaa puuro pariksi päiväksi. Pääsiäisenä täytyy muistaa ottaa kiisselit mukaan, kun käydään isovanhemmilla, niin pääsevät nuo tytön serkutkin maistelemaan kiisseleitä. Kimppasyöminkejä on luvassa pääsiäisenä kolmin kappalein. Perjantaina mennään tuttavapariskunnan kanssa ravintolaan syömään, lauantaina miehen siskon perheen kanssa anopille ja sunnuntaina oman veljen perheen perheen kanssa vanhemmilleni. Isäukolla on synttäritkin ja ajattelin koittaa tehdä 3 suklaan juustokakun viemisiksi.

Meikäläisen viherpeukalokin on osoittanut vehreyden merkkejä. Meidän orkidea on nimittäin tehnyt nuppuja! Ensimmäistä kertaa sen jälkeen kun se on saatu. Minä muistan paremmin kastella kasvimaata, kuin sisäkukkia, joten sisäkasvit meillä yleensä vain kituuttavat juuri ja juuri hengissä. Meillä aiemmin ollut orkidea sai luvan muuttaa anopille, kun se ei pariin vuoteen kukkinut. Ei mennyt kauaa, kun se jo kukki anopin ikkunalaudalla. Tämä nykyinen tuli meille n. 1,5 vuotta sitten. Kukki tietysti tullessaan, mutta ei sen jälkeen ole ollut elettäkään...kunnes nyt:

WP_000094-normal.jpg

Nyt sitten katsellaan kerkiääkö se kukkimaan ennen kuin A) minä kastelen/olen kastelematta sen hengiltä, B) tyttö nyppii nuput irti.