Voisin melkein sanoa, että olen oikein tehtaillut käsitöitä viime aikoina, kun useampikin työ on valmistunut. Eipä nuo työt ole olleet villasukkia suurempia projekteja, mutta meikäläiselle kuukauden sisällä 4 valmistunutta projektia on iso saavutus. Ensimmäiseksi valmistui kummitytön sukat:

WP_000105-normal.jpg

Tosin vähän harmittaa tuo mallin valinta. Olisi löytynyt kivempiakin pitsi- tai palmikkokuvioita. Nuo sukat valmistui ennen mökkireissua, joten reissua varten piti kiireesti keksiä joku käsityö...täytyyhän sitä olla jotain tekemistä automatkalla, joten päätin tehdä yhdet naisten sukat jemmaan hätävaralahjaksi:

WP_000112-normal.jpg

Jämälangoista tein sitten edellisten sivulla pari pöllöä:

WP_000113-normal.jpg

Isomman pöllö kohdalla minulta vaihtui epähuomiossa kesken työn virkkuukoukku ja yläosasta tuli kapeampi kuin alaosasta, mutta ei tuo onneksi haittaa. Ajattelin laittaa isomman pöllön miehen siskon tytön synttäripakettiin extraksi ja pienempi menikin jo oman tytön leikkeihin. Seuraavakin projekti on jo aloitettu. Teen tulevalle vauvalle peiton. Ihastuin Novita Woolin vadelman väriseen lankaan, joten siitä on tekeillä peitto. Täytyy toivoa, että uusi tulokas on tyttö tai peitolle täytyy keksiä muuta käyttöä. Tältä tämän projketin alku näyttää:

WP_000115-normal.jpg

Näkyy tuo maha-asukki olevan yhtä liikkuvainen ja pieni kuin siskonsakin. Kolmisen viikkoa sitten neuvolassa kaveri oli niin kuin kuuluukin pää alaspäin, mutta viime viikolla neuvolassa oli sitten taas pää ylöspäin. No siskonsakin kääntyi oikeaan asentoon 35. viikolla ja pysyikin sitten niin loppuajan, joten toivotaan, että tämä tekee myös niin.

Tuo tyttö sai Buzzadorilta maisteltavaksi Muksun kiisseleitä jo tovi sitten ja onkin niitä jonkin verran maistellut. Mustikkakiisseli ei jostain syystä oikein ollut neidin makuun, mutta vadelmakiisseliä pyydettiin kyllä lisääkin. Vein tetrat maisteltavaksi serkuille ja naapureillekin. Täytynee pian kysellä miten ovat kiisselit maistuneet.