Loma olis sitten puolessa. Alkuloman olin reissussa sukuloimassa. Oli varsin mukavaa vaikkakin melko raskasta. Itselle on vielä hiukan opettelemista, että joutuu järjestämään menot lasten tahdissa ja sitten kun on vielä koko ajan jossain kylässä ja tuo masuasukki vie myös oman veronsa. Kerkesin palautua reissusta muutaman tunnin, kun jo illalla sai alkaa jännittää isännän ja koiran jälkikoetta. Mutta hyvinhän se meni ja nyt tuolla vanhemmalla koiruudella on plakkarissa voittajaluokan jälkitulos.

Tämä viikko on mennyt reissun jäljiltä enemmän tai vähemmän puutarhahommissa ja oltiinpa lauantain mökkityömaallakin. Parit tuiviot ja marjapensaat sekä pari riviä jääsalaattia on istutettu. Perunan taoimet alkavat jo nousta hyvää vauhtia. Nurmikkokin jo alkaa vihertää, kun on tullut vettä. Seuraavaan säätilaukseen kun saisi välillä vettä ja välillä lämmintä ja aurinkoa. Sopivassa suhteessa vaihdellen.

Tänään pyörähdin äkkiseltään kirpparilla ja löysinkin muutaman pienen mekon pienille tytöille ja hauskan retropaidan ja valkoiset haalarit omalle mönkijälle. Retropaita on tosin kokoa 110cm, mutta maksoi vain 50senttiä, joten pakkohan se oli ostaa.

Ensi viikolla onkin ohjelmassa kaverilla kyläilyä, neuvolaa, mammalenkkiä ja mökkityömaata. Jossain välissä pitää kylvää loput siemenet kasvimaalle ja hakea raparperi ystävältä kotipihaan kasvamaan. Sitten joutuisi vielä 2 viikoksi töihin ennen äitiysloma alkua. Täytyypä koittaa olla ajatelematta sitä...