Sainpas takapuolen ylös sohvalta ja olen käynyt kävelylenkeillä nyt kolmisen kertaa viikossa. Lisäksi sain vihdoin testattua jo n. vuoden lainassa ollutta Wii-peliä My Fitness coachia ja sen seurassa on tullut jumpattua muutaman kerran viikossa. Sinänsä ihan hyvä, kun tuo makeanhimo vaivaa turhankin usein. Viime viikonlopuksi tein kyläreissulle dajm- ja pätkismuffinsseja:

WP_000063-normal.jpg

Olen surkea koristelemaan mitään, mutta laitoinpa nyt tuostakin kuvan, kun blogi näyttää kivemmalta, kun siinä on kuvia.

Minulle olisi mahdollisesti tulossa huomenna vieras, mutta kyseinen vieras on niin monesti tehnyt oharit, joten saa nähdä tuleeko hän tällä kertaa ihan oikeasti. Olisi siis kuitenkin syy leipoa taas, joten ajattelin tehdä huomenna korvapuusteja. Jos ei vieras tulekaan, niin saanpa edes pullaa pakkaseen.

Sain muuten aloittamani tunikan valmiiksi. Harmi vain, että unohdin ottaa siitä kuvan. Se nimittäin meni saman tien kummitytölle ns. lainaan kunnes se on sopiva tuolle omalle ipanalle. Laitanpa tähän kuvan edellisestä tyttöjen mekosta, jonka olen tehnyt:

WP_000051-normal.jpg

 

Harmi, kun tuo tyttö nukkuu nykyisin niin lyhyitä päikkäreitä. Nytkin meni vain n. puoli tuntia ja on kovin tyytymättömänä tuossa vieressä melskaamassa. Vähän hankalaa keskittyä kirjoittamiseen, joten täytynee lopettaa tältä erää ja jatkaa paremmalla ajalla.