Kotosalla olo on sujunut varsin mukavasti. Olen koittanut lepäilyn, lukemisen ja leffojen katselun välissä tehdä jotain pientä askaretta esim. pestä muutaman ikkunan päivässä, imuroida tai tehdä jotain muuta pientä ja hyödyllistä. Kohta alkaakin talon ikkunat olla pesty. Huomenna täytyy koittaa muuttaa makkarin järjestystä siten, että kehto mahtuisi sängyn viereen. Muita vauva-aiheisia askareita olisi sairaalakassin pakkaaminen ja hoitopöydän järjestäminen. Täytyy vielä hankkia muutama kori ja imukuppikoukku hoitopöydän ääreen. Laskettuun aikaan on vielä reilut 3 viikkoa...joten kiirettä ei ole.

Kasvimaalta on päästy maistelemaan ensimmäisiä mansikoita ja kun saadaan syötyä isännän ostamat perunat, niin täytyy alkaa kaivelemaan pottumaata, josko sinne olisi muutama peruna eksynyt. Ainakin varret on kasvaneet hyvin. Salaattiakin varmaan aletaan saada viikon päästä ja avomaakurkku näyttää kasvavan hyvin. Porkkanasta en vielä uskalla sanoa mitään.

Sain viime vuonna jonkin verran kukkia ystäviltä ja sukulaisilta ja kaikki näkyvät kukkivan. Pikku-unikot, agileijat, malviat, tarha-alpiat, ketoneilikka ja se yksi sininen kukka, jonka nimeä en nyt muista ovat kukkineet tai kukkivat edelleen. Varsinkin pikku-unikko on kukkinut koko kesän ja kukkii edelleen. Kuunlilja ei ihan vielä kuki, mutta lehdet ovat kasvaneet varin hyvin. Aiemmin kesällä istutetut koivuangervot alkavat olla jo kukintansa lopussa ja keijuangervot näyttäisi puhkeavan kukkaan päivänä minä hyvänsä.